Verstrikt in mijn eigen uitgebreide aanbod…

“Ik had al heel wat hulp ingeschakeld bij de aanvliegroute voor een compleet vernieuwde website. Maar ik raakte voortdurend verstrikt in mijn eigen uitgebreide aanbod. Het lukte mij maar niet om het overzichtelijke manier weer te geven. Ik las wat blogs van Chris en wist: “Deze gast snapt het, hij gaat mij helpen.” Tijdens een urenlange zoom-sessie werd ik grondig gefileerd, supervriendelijk hoor, maar heel, heel erg eerlijk. En ook zo goed! Want na een paar uur schetste Chris een heldere opzet voor mijn homepage en de ‘vervolgroutes’ op mijn website. Allemachtig. Dit was niet alleen een conversie-review, dit was een complete business review. Alles stap voor stap uitwerkend hoorde ik mezelf nog regelmatig ‘dankjewel Chris’ mompelen. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar er schijnt licht aan het einde van de tunnel, er is een weldadige rust over mij heengedaald en het is gewoon nu al een vet goeie website!”

Jelske Hoogervorst

Jelske Hoogervorst
Echt Improviseren