Als ik een baaldag heb, dan kijk ik hier

Want 71 veren in je reet, dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Meer klanten en fans

“Chris heeft enorm veel kennis en inzicht op het gebied van copywriting, marketing en strategie. Hij heeft me enorm geholpen om mijn boodschap krachtiger te verwoorden. Het heeft ertoe geleid dat ik veel meer mensen bereik en veel meer klanten en fans heb.”

Richard de Leth

Richard de Leth
OERsterk

Een all round online marketing-hulk

“Chris is een all round online marketing-hulk. Hij runde jarenlang een webbouwbedrijf dus hij weet jaloersmakend veel van online marketing, SEO, webbouw, design en usability. Bovendien is ‘ie rustig, geestig en betrouwbaar.”

Kitty Kilian

Kitty Kilian
De Blogacademie

Geen algemeen geneuzel

“Chris maakte heel concreet wat ik kon verbeteren, en hoe. Geen algemeen geneuzel. Hij maakte duidelijk waar de winst zit en liet me zien dat ik anders naar mijn website, bezoekersaantallen en gebruikte zoektermen moet kijken. Veel informatie uit boeken of websites begreep ik altijd wel maar kreeg ik niet toegepast. Door de andere blik die Chris me gegeven heeft kan ik zelfstandig grote stappen vooruit maken met mijn website en de conversie van bezoekers.”

Charlotte Meindersma

Charlotte Meindersma
Charlotte's Law & Fine Print

Keuzes in de marketing wir-war

“In de wereld van de marketing is veel aanbod en ieder heeft zijn eigen specialisatie. Maar Chris weet van alles wat (lees: heel veel) en helpt je keuzes te maken in de marketing wir-war. Hij stelt je gerust, is leuk, heeft óveral een antwoord op én het gaat beter met je bedrijf!”

Hilde Backus

Hilde Backus
Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Meedogenloos, maar vriendelijk

“Hoe krijg ik dat wat ik wil zeggen nu eens echt goed op m’n website? Blijf ik nog jarenlang doortobben? Na voor de zoveelste keer m’n teksten te hebben gelezen, besloot ik het aan een professional te vragen. Chris heeft mij geholpen extreem duidelijk te worden. Meedogenloos, maar vriendelijk, bouwden we mijn website van de grond af aan weer op. Het resultaat dat er nu staat klopt helemaal. Dat zou zonder Chris nooit zijn gelukt.”

Frank Bruining

Frank Bruining
frankbruining.com

Mijn website vanaf dag één overzichtelijk

“Door de strategiesessie met Chris is mijn website vanaf dag één overzichtelijk en krijg ik elke week wel te horen dat het mensen echt aanspreekt. En ook twee jaar later leverde hij in één gesprek weer zoveel waarde dat ik direct aan de slag kon om een nog betere conversie te krijgen.”

Suzanne Meijers

Suzanne Meijers
Advocaat arbeidsrecht

Ik kan nu mijn klant beter en gerichter aanspreken

“Ik wilde al een tijd mijn dienstverlening iets uitbreiden, maar deze vooral anders positioneren. In mijn hoofd was en is het superduidelijk… maar dit goed overbrengen op anderen is een heel ander verhaal. Ik kreeg het niet duidelijk op papier. Dus boekte ik een consultcall bij Chris. Deze call was een schot in de roos. Ten eerste bevestigde Chris precies wat ik dacht over mijn huidige positionering. Maar veel belangrijker nog, hij doorzag direct waar ik naar toe wilde en wat daar voor nodig is. Chris hielp me woorden te geven aan hoe ik mijn dienstverlening anders kan neerzetten. Op een manier die past bij mijn klant én bij mij, zonder mijn dienstverlening zelf aan te passen. Door deze consultcall kan ik nu mijn klant beter en gerichter aanspreken en wordt veel sneller duidelijk welk probleem ik oplos voor wie. Hoef ik het alleen nog maar even door te voeren op mijn website en social media 😉.”

Kitty Leemreize

Kitty Leemreize
Qlaver4

Levert geld op

“Het moet toch raar lopen wil je jouw investering bij Chris er niet dubbel en dwars uitkrijgen. Kost geen geld maar levert geld op, zal ik maar zeggen.”

Ignace Dhont

Ignace Dhont
Sound Education Nederland

Verstrikt in mijn eigen uitgebreide aanbod…

“Ik had al heel wat hulp ingeschakeld bij de aanvliegroute voor een compleet vernieuwde website. Maar ik raakte voortdurend verstrikt in mijn eigen uitgebreide aanbod. Het lukte mij maar niet om het overzichtelijke manier weer te geven. Ik las wat blogs van Chris en wist: “Deze gast snapt het, hij gaat mij helpen.” Tijdens een urenlange zoom-sessie werd ik grondig gefileerd, supervriendelijk hoor, maar heel, heel erg eerlijk. En ook zo goed! Want na een paar uur schetste Chris een heldere opzet voor mijn homepage en de ‘vervolgroutes’ op mijn website. Allemachtig. Dit was niet alleen een conversie-review, dit was een complete business review. Alles stap voor stap uitwerkend hoorde ik mezelf nog regelmatig ‘dankjewel Chris’ mompelen. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar er schijnt licht aan het einde van de tunnel, er is een weldadige rust over mij heengedaald en het is gewoon nu al een vet goeie website!”

Jelske Hoogervorst

Jelske Hoogervorst
Echt Improviseren

Tot de echte kern komen

“Chris kan na een uurtje luisteren je bedrijf en diensten beter verkopen dan dat je dat zelf kan. Dat was ook meteen ons grootste probleem, want wij hadden onvoldoende afstand van onze eigen dienstverlening om tot de echte kern te komen. Chris kan – zo hebben wij ervaren – dat als geen ander. Wij hebben tijdens de sessies meer dan voldoende handvatten en vooral structuur gekregen om weer met enthousiasme verder te kunnen met onze website.”

Bert van Pel

Bert van Pel
Preventional

Lekker hoor

“Hoe vertaal ik m’n kennis en ervaring naar een helder en zinnig aanbod, zonder mezelf te dun uit te smeren? Tja, dat bedenk je niet even tussen neus en lippen door. Na een hoop malen en mezelf vastdenken in cirkeltjes, besloot ik Chris te mailen. Ik wilde hem uithoren over hoe hij het zelf aanpakt (en ontdekken wat voor mij zou kunnen werken). Chris helpt je herinneren wat je stiekem zelf al weet. En op momenten dat je twijfelt aan wat je kunt en wilt, werkt dat behoorlijk bevrijdend. Tel daar de vele tips en tricks bij op die Chris geeft, en je kunt weer verder. Lekker hoor.”

Jeroen Schalk

Jeroen Schalk
Contentspecialist

Durft je precies te vertellen wat je kunt verbeteren

“Chris durft je precies te vertellen wat je kunt verbeteren. Hij doet dit op een prachtige en hele doeltreffende manier met veel kennis van zaken. En misschien wel het meest belangrijk: hij is een aardige man, een echt mens waar je graag mee samenwerkt.”

Tea Adema

Tea Adema
Centrum Tea Adema

Ik schrok me rot

“Chris heeft me geholpen mijn diensten helder en op mijn website te krijgen. Net kreeg ik uit het niets de eerste beller voor mijn coachingdienst voor MT’s. Ik schrok me rot – de pagina stond net online. Ik dacht eerst dat het een grapje was. De potentiële klant had de pagina gelezen en die sprak aan. Als dit een voorbode is voor wat er komen gaat, kan ik mijn geluk niet op.”

Ginny Nijman

Ginny Nijman
Ginny Nijman corporate coaching

Korter, bondiger, duidelijker

“Mijn website was geen ramp maar ik wist dat het nog rammelde. Chris heeft mij via Zoom geholpen. Super fijn omdat hij dan ook een opname maakt die je op je gemak kunt nazien. Met zijn adviezen en aangepaste scherm-prints van mijn website kon ik alles gemakkelijk korter, bondiger, duidelijker en visueel aantrekkelijker maken. Ook hielp hij me in de huid te kruipen van mijn ideale klant en zo zelf de juiste toon en teksten te vinden. Hij heeft brede ervaring en is de prettigste, kundigste en meest vrijgevige expert op zijn vakgebied. Echt een aanrader!”

Nel Schippers

Nel Schippers
Djembe Agogo

Veel te laat naar bed

“Probleem: een nieuwe website nodig en dan wel een professionele en goed werkend. En gelukkig is daar Chris, mensen. Deskundig. Ervaren. Duidelijk. En ook nog een ontzettend aardig en humorvol mens. Geeft meer dan je verwacht en de investering is het echt, echt waard. Nadeel? Tja, wellicht een slaappil als je echt moet slapen. Na de sessies bruis ik namelijk van de energie en heb ik zoveel zin om verder te bouwen dat ik nog uren achter het scherm zit. Op de Chris-dagen ga ik dus veel te laat naar bed. Kniesoor die daar over begint. Dank voor alles, Chris!”

Olga van den Hoff

Olga van den Hoff
Van den Hoff Counseling & Training

Onwaarschijnlijk veel

“Onwaarschijnlijk veel bruikbare tips voor mijn website en marketing – in slechts 1 skypecall.”

Karen Rensma

Karen Rensma
Hardhout & Porselein coaching

Gelijk lekker duidelijk

“Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus daar doet Chris ook niet aan. De eerste opmerking was: het staat wel op je site, maar is all over the place. Gelijk lekker duidelijk. Vervolgens neemt hij echt de tijd om door je site heen te lopen, is een echte woordenkunstenaar en laat zien dat minder tekst ook écht niet hoeft te betekenen: minder inhoud. Het resultaat is een heldere krachtige website, overzichtelijk én met conversie. Dat wil toch iedereen?”

Ineke Swart - den Boer

Ineke Swart - den Boer
Inique4U

De king of overdelivery

“Chris is de king of overdelivery. Vraag hem om een tip, en hij geeft je een hele strategie om je website opnieuw op te bouwen. Stuur hem een dankwoordje, en je hangt een uur met hem aan de telefoon om vervolgstrategieën te bespreken. Niet dat ik nu de verwachtingen wil opblazen, want het kan vast niet uit om dit telkens te doen (waar haalt die man de tijd en de energie vandaan?!) maar dit kan ik iedereen beloven: als je Chris om hulp vraagt, is het meer dan dubbel, dwars én diagonaal de prijs waard! Mij hielp hij met het structureren van mijn website, waarbij het in een middag ineens veel helderder was wat ik ermee aanmoest. Vervolgens kwam ie telkens weer op de proppen met inhoudelijke tips, maar vooral ook met businessadvies waar ik nog altijd veel aan heb (“bedenk altijd met welk groter probleem je je klant kan helpen”). Bottom line: Chris kijkt verder dan wat je ‘m vraagt. Aanrader.”

Laurens Kraaijenbrink

Laurens Kraaijenbrink
Copywriter & Creative Strategist

Innerlijke financiële drempel

“Ik moest een innerlijke financiële drempel over om contact te leggen met hem. Maar oh, wat ben ik tevreden over wat Chris heeft gedaan. Hij zit vol handigheidjes en kent WordPress door en door. Hij doet meer dan ik heb gevraagd, legt alles rustig uit en neemt de tijd voor mij. Ik weet zeker dat een sessie met hem je meer bezoekers zal brengen dan daarvoor.”

Jochanan Westra

Jochanan Westra
HuureenActeur.nl

Geef je business een boost

“Twee jaar geleden was Chris mijn paracetamolletje tegen contentkoppijn. Met zijn expertise en enthousiasme heeft hij mij enorm geholpen bij het maken van mijn website en vormgeven van mijn producten en diensten. Na een intensieve dag samenwerken stond mijn website in de steigers en was de basis gelegd om zelf verder te gaan. Chris is doortastend, denkt out of the box, ziet mooie verbindingen en is lekker kritisch. Toen ik met ideeën voor een vervolg rondliep, klopte ik weer bij Chris aan. Verhalensmeders.nl heeft nu ook vorm gekregen en wordt verder uitgebouwd. Loop je vast? Heb je een expert nodig om je website vorm te geven of een frisse update te geven? Ga vooral naar Chris en geef je business een boost.”

Lia de Beer-van Weereld

Lia de Beer-van Weereld
Verhalensmeders

Website zit nu logisch in elkaar

“Na 6 jaar van toevoegen en schuiven in onze website was het tijd voor structuur en overzicht. In twee sessies heeft Chris ons uitstekend geholpen, hij kijkt naar het hele plaatje én bezoekerservaring. De website zit nu logisch in elkaar en presenteert onze diensten en producten duidelijk aan de bezoeker. Zie je op je website door de bomen het bos niet meer? Schakel Chris in!”

Jeanette Borger

Jeanette Borger
JustVideo

Extreem duidelijke website

“Waar ik tijdens het maken van mijn nieuwe website nog wel eens in mijn belemmerende overtuigingen kon schieten, zei Chris gewoon: ‘Nee joh niet doen. Nergens voor nodig’. Als ik dacht dat iets heel ingewikkeld was, legde hij me rustig uit dat het eigenlijk heel eenvoudig was. Wil je een extreem duidelijke website met scherpe teksten en goed advies over de online marketing eromheen? Werk met Chris.”

Saskia Slotboom

Saskia Slotboom
Coaching voor ambitieuze bèta's

Het rolde er bij hem zo uit

“Chris heeft me enorm goed op weg geholpen met inzichten rondom de aanpak van mijn vernieuwde website. Waar ik vast zat, rolde het er bij hem zo uit. En een hele aardige, leuke, prettige en attente gesprekspartner bovendien.”

Dirkje Evers

Dirkje Evers
Presenteer Jezelf Online

Mijn meerwaarde in drie producten

“Chris dook de diepte in met vragen die mij precies op het spoor van mijn eigen USP’s zetten. Een prima handvat voor mij om al die vakinhoud van mij af te schudden en mijn meerwaarde in drie producten samen te vatten.”

Han de Regt

Han de Regt
Business Ballgame

Meer waarde dan ik ooit had verwacht

“Als je aanhikt tegen het schrijven van webteksten, dan moet je bij Chris zijn. Tijdens mijn contentsessie hebben we uitgebreid gesproken over mijn ideale klant. Alleen dat had voor mij al meer waarde dan ik ooit had verwacht. Bovendien is hij een geweldige copywriter, hij weet met een paar woorden exact het juiste gevoel te omschrijven. Je merkt aan alles dat hij een sterke salesachtergrond heeft en dat weet hij te vertalen naar supergoede content.”

Debbie van der Veen

Debbie van der Veen
Flip Your Script coaching

Zo klaar als een klontje

“Stelde het al maanden uit om mijn nieuwe website te bouwen, omdat ik er maar niet uit kwam. Het is ineens zo klaar als een klontje. Ik weet welke woorden ik ga gebruiken. Nog beter, welke ik NIET meer ga gebruiken. Oja, ik heb ook nog een berg tips meegekregen waar ik wel een half jaar mee vooruit kan. Thnx Chris!”

Tanja de Lang

Tanja de Lang
Burn-out coach voor ondernemers

Veel meer dan ik had gehoopt

“Wat een heerlijk dynamische en waardevolle sessie. Ik kreeg veel meer tips en verbeterpunten dan ik had gehoopt. Helder, opbouwend en praktisch.”

Marleen Toxopeus

Marleen Toxopeus
Ondernemerstrainer

Begrijpelijke taal

“Wij leveren een technologisch complex concept en bedienen een politiek lastige markt. Al bij de eerste tekstversies bleek dat Chris perfect in staat was om de brug te slaan tussen vaktechnische materie en begrijpelijke taal.”

Sam van Meegen

Sam van Meegen
mobileCAREcube

Mijn website is nu veel beter

“Chris heeft me enorm geholpen om de boodschap op mijn website krachtiger te verwoorden. Hij heeft heel concreet aangegeven welke aanpassingen ik zou kunnen doen op mijn website aantrekkelijker en duidelijk te laten zijn. Daarmee heeft hij ervoor gezorgd dat mijn website nu veel beter is. Het was een super waardevolle sessie!”

Janet Idzinga

Janet Idzinga
De Service-Factor

Met sinaasappelsmaak

“Chris is een senior in zijn vakgebied. Zo eentje waar ik als collega tekstschrijver veel van leer. Hij weet ontzettend veel over marketing, effectieve teksten en prettige websites. Irritant veel, ware het niet dat hij ontzettend aardig is. Want hij zegt wel dat hij je paracetamolletje is tegen contentkoppijn, maar dat is er wel eentje met sinaasappelsmaak.”

Margriet van der Woerd

Margriet van der Woerd
Ask Marge

Zeldzaam compleet en verzorgd