Als ik een baaldag heb, dan kijk ik hier

Dat werkt heerlijk therapeutisch. Maar voor jou is het natuurlijk ook handig: dan hoor je het ’s van een ander.

Meer klanten en fans

“Chris heeft enorm veel kennis en inzicht op het gebied van copywriting, marketing en strategie. Hij heeft me enorm geholpen om mijn boodschap krachtiger te verwoorden. Het heeft ertoe geleid dat ik veel meer mensen bereik en veel meer klanten en fans heb.”

Richard de Leth

Richard de Leth
OERsterk

Een all round online marketing-hulk

“Chris is een all round online marketing-hulk. Hij runde jarenlang een webbouwbedrijf dus hij weet jaloersmakend veel van online marketing, SEO, webbouw, design en usability. Bovendien is ‘ie rustig, geestig en betrouwbaar.”

Kitty Kilian

Kitty Kilian
De Blogacademie

Geen algemeen geneuzel

“Chris maakte heel concreet wat ik kon verbeteren, en hoe. Geen algemeen geneuzel. Hij maakte duidelijk waar de winst zit en liet me zien dat ik anders naar mijn website, bezoekersaantallen en gebruikte zoektermen moet kijken. Veel informatie uit boeken of websites begreep ik altijd wel maar kreeg ik niet toegepast. Door de andere blik die Chris me gegeven heeft kan ik zelfstandig grote stappen vooruit maken met mijn website en de conversie van bezoekers.”

Charlotte Meindersma

Charlotte Meindersma
Charlotte's Law & Fine Print

Keuzes in de marketing wir-war

“In de wereld van de marketing is veel aanbod en ieder heeft zijn eigen specialisatie. Maar Chris weet van alles wat (lees: heel veel) en helpt je keuzes te maken in de marketing wir-war. Hij stelt je gerust, is leuk, heeft óveral een antwoord op én het gaat beter met je bedrijf!”

Hilde Backus

Hilde Backus
Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Meedogenloos, maar vriendelijk

“Hoe krijg ik dat wat ik wil zeggen nu eens echt goed op m’n website? Blijf ik nog jarenlang doortobben? Na voor de zoveelste keer m’n teksten te hebben gelezen, besloot ik het aan een professional te vragen. Chris heeft mij geholpen extreem duidelijk te worden. Meedogenloos, maar vriendelijk, bouwden we mijn website van de grond af aan weer op. Het resultaat dat er nu staat klopt helemaal. Dat zou zonder Chris nooit zijn gelukt.”

Frank Bruining

Frank Bruining
frankbruining.com

Mijn website vanaf dag één overzichtelijk

“Door de strategiesessie met Chris is mijn website vanaf dag één overzichtelijk en krijg ik elke week wel te horen dat het mensen echt aanspreekt. En ook twee jaar later leverde hij in één gesprek weer zoveel waarde dat ik direct aan de slag kon om een nog betere conversie te krijgen.”

Suzanne Meijers

Suzanne Meijers
Advocaat arbeidsrecht

Tot de echte kern komen

“Chris kan na een uurtje luisteren je bedrijf en diensten beter verkopen dan dat je dat zelf kan. Dat was ook meteen ons grootste probleem, want wij hadden onvoldoende afstand van onze eigen dienstverlening om tot de echte kern te komen. Chris kan – zo hebben wij ervaren – dat als geen ander. Wij hebben tijdens de sessies meer dan voldoende handvatten en vooral structuur gekregen om weer met enthousiasme verder te kunnen met onze website.”

Bert van Pel

Bert van Pel
Preventional

Lekker hoor

“Hoe vertaal ik m’n kennis en ervaring naar een helder en zinnig aanbod, zonder mezelf te dun uit te smeren? Tja, dat bedenk je niet even tussen neus en lippen door. Na een hoop malen en mezelf vastdenken in cirkeltjes, besloot ik Chris te mailen. Ik wilde hem uithoren over hoe hij het zelf aanpakt (en ontdekken wat voor mij zou kunnen werken). Chris helpt je herinneren wat je stiekem zelf al weet. En op momenten dat je twijfelt aan wat je kunt en wilt, werkt dat behoorlijk bevrijdend. Tel daar de vele tips en tricks bij op die Chris geeft, en je kunt weer verder. Lekker hoor.”

Jeroen Schalk

Jeroen Schalk
Contentspecialist

Durft je precies te vertellen wat je kunt verbeteren

“Chris durft je precies te vertellen wat je kunt verbeteren. Hij doet dit op een prachtige en hele doeltreffende manier met veel kennis van zaken. En misschien wel het meest belangrijk: hij is een aardige man, een echt mens waar je graag mee samenwerkt.”

Tea Adema

Tea Adema
Centrum Tea Adema

Ik schrok me rot

“Chris heeft me geholpen mijn diensten helder en op mijn website te krijgen. Net kreeg ik uit het niets de eerste beller voor mijn coachingdienst voor MT’s. Ik schrok me rot – de pagina stond net online. Ik dacht eerst dat het een grapje was. De potentiële klant had de pagina gelezen en die sprak aan. Als dit een voorbode is voor wat er komen gaat, kan ik mijn geluk niet op.”

Ginny Nijman

Ginny Nijman
Ginny Nijman corporate coaching

Korter, bondiger, duidelijker

“Mijn website was geen ramp maar ik wist dat het nog rammelde. Chris heeft mij via Zoom geholpen. Super fijn omdat hij dan ook een opname maakt die je op je gemak kunt nazien. Met zijn adviezen en aangepaste scherm-prints van mijn website kon ik alles gemakkelijk korter, bondiger, duidelijker en visueel aantrekkelijker maken. Ook hielp hij me in de huid te kruipen van mijn ideale klant en zo zelf de juiste toon en teksten te vinden. Hij heeft brede ervaring en is de prettigste, kundigste en meest vrijgevige expert op zijn vakgebied. Echt een aanrader!”

Nel Schippers

Nel Schippers
Djembe Agogo

Veel te laat naar bed

“Probleem: een nieuwe website nodig en dan wel een professionele en goed werkend. En gelukkig is daar Chris, mensen. Deskundig. Ervaren. Duidelijk. En ook nog een ontzettend aardig en humorvol mens. Geeft meer dan je verwacht en de investering is het echt, echt waard. Nadeel? Tja, wellicht een slaappil als je echt moet slapen. Na de sessies bruis ik namelijk van de energie en heb ik zoveel zin om verder te bouwen dat ik nog uren achter het scherm zit. Op de Chris-dagen ga ik dus veel te laat naar bed. Kniesoor die daar over begint. Dank voor alles, Chris!”

Olga van den Hoff

Olga van den Hoff
Van den Hoff Counseling & Training

Onwaarschijnlijk veel

“Onwaarschijnlijk veel bruikbare tips voor mijn website en marketing – in slechts 1 skypecall.”

Karen Rensma

Karen Rensma
Hardhout & Porselein coaching

Gelijk lekker duidelijk

“Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus daar doet Chris ook niet aan. De eerste opmerking was: het staat wel op je site, maar is all over the place. Gelijk lekker duidelijk. Vervolgens neemt hij echt de tijd om door je site heen te lopen, is een echte woordenkunstenaar en laat zien dat minder tekst ook écht niet hoeft te betekenen: minder inhoud. Het resultaat is een heldere krachtige website, overzichtelijk én met conversie. Dat wil toch iedereen?”

Ineke Swart - den Boer

Ineke Swart - den Boer
Inique4U

De king of overdelivery

“Chris is de king of overdelivery. Vraag hem om een tip, en hij geeft je een hele strategie om je website opnieuw op te bouwen. Stuur hem een dankwoordje, en je hangt een uur met hem aan de telefoon om vervolgstrategieën te bespreken. Niet dat ik nu de verwachtingen wil opblazen, want het kan vast niet uit om dit telkens te doen (waar haalt die man de tijd en de energie vandaan?!) maar dit kan ik iedereen beloven: als je Chris om hulp vraagt, is het meer dan dubbel, dwars én diagonaal de prijs waard! Mij hielp hij met het structureren van mijn website, waarbij het in een middag ineens veel helderder was wat ik ermee aanmoest. Vervolgens kwam ie telkens weer op de proppen met inhoudelijke tips, maar vooral ook met businessadvies waar ik nog altijd veel aan heb (“bedenk altijd met welk groter probleem je je klant kan helpen”). Bottom line: Chris kijkt verder dan wat je ‘m vraagt. Aanrader.”

Laurens Kraaijenbrink

Laurens Kraaijenbrink
Copywriter & Creative Strategist

Innerlijke financiële drempel

“Ik moest een innerlijke financiële drempel over om contact te leggen met hem. Maar oh, wat ben ik tevreden over wat Chris heeft gedaan. Hij zit vol handigheidjes en kent WordPress door en door. Hij doet meer dan ik heb gevraagd, legt alles rustig uit en neemt de tijd voor mij. Ik weet zeker dat een sessie met hem je meer bezoekers zal brengen dan daarvoor.”

Jochanan Westra

Jochanan Westra
HuureenActeur.nl

Geef je business een boost

“Twee jaar geleden was Chris mijn paracetamolletje tegen contentkoppijn. Met zijn expertise en enthousiasme heeft hij mij enorm geholpen bij het maken van mijn website en vormgeven van mijn producten en diensten. Na een intensieve dag samenwerken stond mijn website in de steigers en was de basis gelegd om zelf verder te gaan. Chris is doortastend, denkt out of the box, ziet mooie verbindingen en is lekker kritisch. Toen ik met ideeën voor een vervolg rondliep, klopte ik weer bij Chris aan. Verhalensmeders.nl heeft nu ook vorm gekregen en wordt verder uitgebouwd. Loop je vast? Heb je een expert nodig om je website vorm te geven of een frisse update te geven? Ga vooral naar Chris en geef je business een boost.”

Lia de Beer-van Weereld

Lia de Beer-van Weereld
Verhalensmeders

Website zit nu logisch in elkaar

“Na 6 jaar van toevoegen en schuiven in onze website was het tijd voor structuur en overzicht. In twee sessies heeft Chris ons uitstekend geholpen, hij kijkt naar het hele plaatje én bezoekerservaring. De website zit nu logisch in elkaar en presenteert onze diensten en producten duidelijk aan de bezoeker. Zie je op je website door de bomen het bos niet meer? Schakel Chris in!”

Jeanette Borger

Jeanette Borger
JustVideo

Extreem duidelijke website

“Waar ik tijdens het maken van mijn nieuwe website nog wel eens in mijn belemmerende overtuigingen kon schieten, zei Chris gewoon: ‘Nee joh niet doen. Nergens voor nodig’. Als ik dacht dat iets heel ingewikkeld was, legde hij me rustig uit dat het eigenlijk heel eenvoudig was. Wil je een extreem duidelijke website met scherpe teksten en goed advies over de online marketing eromheen? Werk met Chris.”

Saskia Slotboom

Saskia Slotboom
Coaching voor ambitieuze bèta's

Het rolde er bij hem zo uit

“Chris heeft me enorm goed op weg geholpen met inzichten rondom de aanpak van mijn vernieuwde website. Waar ik vast zat, rolde het er bij hem zo uit. En een hele aardige, leuke, prettige en attente gesprekspartner bovendien.”

Dirkje Evers

Dirkje Evers
Presenteer Jezelf Online

Mijn meerwaarde in drie producten

“Chris dook de diepte in met vragen die mij precies op het spoor van mijn eigen USP’s zetten. Een prima handvat voor mij om al die vakinhoud van mij af te schudden en mijn meerwaarde in drie producten samen te vatten.”

Han de Regt

Han de Regt
Business Ballgame

Meer waarde dan ik ooit had verwacht

“Als je aanhikt tegen het schrijven van webteksten, dan moet je bij Chris zijn. Tijdens mijn contentsessie hebben we uitgebreid gesproken over mijn ideale klant. Alleen dat had voor mij al meer waarde dan ik ooit had verwacht. Bovendien is hij een geweldige copywriter, hij weet met een paar woorden exact het juiste gevoel te omschrijven. Je merkt aan alles dat hij een sterke salesachtergrond heeft en dat weet hij te vertalen naar supergoede content.”

Debbie van der Veen

Debbie van der Veen
Flip Your Script coaching

Zo klaar als een klontje

“Stelde het al maanden uit om mijn nieuwe website te bouwen, omdat ik er maar niet uit kwam. Het is ineens zo klaar als een klontje. Ik weet welke woorden ik ga gebruiken. Nog beter, welke ik NIET meer ga gebruiken. Oja, ik heb ook nog een berg tips meegekregen waar ik wel een half jaar mee vooruit kan. Thnx Chris!”

Tanja de Lang

Tanja de Lang
Burn-out coach voor ondernemers

Veel meer dan ik had gehoopt

“Wat een heerlijk dynamische en waardevolle sessie. Ik kreeg veel meer tips en verbeterpunten dan ik had gehoopt. Helder, opbouwend en praktisch.”

Marleen Toxopeus

Marleen Toxopeus
Ondernemerstrainer

Begrijpelijke taal

“Wij leveren een technologisch complex concept en bedienen een politiek lastige markt. Al bij de eerste tekstversies bleek dat Chris perfect in staat was om de brug te slaan tussen vaktechnische materie en begrijpelijke taal.”

Sam van Meegen

Sam van Meegen
mobileCAREcube

Mijn website is nu veel beter

“Chris heeft me enorm geholpen om de boodschap op mijn website krachtiger te verwoorden. Hij heeft heel concreet aangegeven welke aanpassingen ik zou kunnen doen op mijn website aantrekkelijker en duidelijk te laten zijn. Daarmee heeft hij ervoor gezorgd dat mijn website nu veel beter is. Het was een super waardevolle sessie!”

Janet Idzinga

Janet Idzinga
De Service-Factor

Met sinaasappelsmaak

“Chris is een senior in zijn vakgebied. Zo eentje waar ik als collega tekstschrijver veel van leer. Hij weet ontzettend veel over marketing, effectieve teksten en prettige websites. Irritant veel, ware het niet dat hij ontzettend aardig is. Want hij zegt wel dat hij je paracetamolletje is tegen contentkoppijn, maar dat is er wel eentje met sinaasappelsmaak.”

Margriet van der Woerd

Margriet van der Woerd
Ask Marge

Teksten die dicht bij mij liggen

“Heldere, goede bouwstenen voor aansprekende teksten die dicht bij mij liggen.”

Hans Vlieg

Hans Vlieg
Vlieg coaching & training

Zeldzaam compleet en verzorgd

“Chris doet wat hij belooft én nog veel meer. Een uiterst sympathiek mens met jarenlange ervaring op het gebied van tekstschrijven, SEO en websitedesign die de opdracht zeldzaam compleet en verzorgd binnen de tijd heeft opgeleverd.”

Peter Kraijenbrink

Peter Kraijenbrink
FixHet Systeembeheer

Meteen concrete veranderpunten

“Altijd zinvol om een buitenstaander een blik op je site te laten werpen. Meteen concrete veranderpunten. Zie je zelf gewoon niet. Het moet dan wel een professionele blik zijn, en die heeft Chris.”

Wilma van Tuyl

Wilma van Tuyl
De vloer op voor verandering

Waardevolle marketingadviezen

“Chris heeft ons niet alleen geholpen met de teksten voor onze website, maar ook met allerlei waardevolle marketingadviezen. Echt een topper!”

Ruta Frey

Ruta Frey
Hipdonkey

Direct toepasbare tips

“Hele bruikbare en direct toepasbare tips om mijn website anders in te richten en de teksten aan te passen. Hij heeft echt de tijd genomen om me te helpen!”

Erna Zuidhoek

Erna Zuidhoek
Gun Jezelf Het Beste

Cut the crap

“Cut the crap. Dat is mijn indruk van het adviesgesprek wat ik met Chris heb gehad. Hij is duidelijk, eerlijk en vooral heel deskundig en ervaren. Ik raad Chris van harte aan als je een heel stuk verder wilt komen!”

Chantal van Weezel

Chantal van Weezel
Life coaching & training

Luchtig en humoristisch

“Chris maakte duidelijk hoe ik mijn site moet indelen om bezoekers vast te houden en hij gaf heel goede suggesties hoe bezoekers naar de site te trekken. Dat dat alles luchtig en humoristisch wordt overgebracht draagt bij aan het werkplezier.”

Thijs Ottenhoff

Thijs Ottenhoff
MijnZaak Ondernemerscoaching

Zelf website-advies nodig?

Kijk hier voor de opties.

Hotdamn!

“Hotdamn! Ik had al best een goede salespage, want ik kan echt wel leuk schrijven. Maar die Chris is me toch een partij scherp. We zaten zelfs over de tijd heen, maar hij zorgde er wel voor dat we mijn hele salespage hadden doorgelopen. Wat een HEERLIJKE teksten heb ik nu. En oef, wat raak ik nu een serie snaren bij mijn lezers…”

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn
Regelhelden

Niet normaal

“Chris geeft altijd meer dan waar je om gevraagd hebt, is de tendens van de reviews op zijn website. En nu ik ‘m een tijdje ken, kan ik dat helemaal beamen. Het begon met een Skype-consult, waarin hij mij goede tips voor mijn aanbod gaf, waardoor ik in de actie-modus schoot. Vervolgens gaf Chris me de tip om een weggever te maken van een specifieke blogpost op mijn website, waardoor mijn “ik wil een weggever maar waarover dan?”- probleem ook meteen was opgelost. En toen ik die kersverse weggever met hem deelde? Toen kreeg ik een video terug met aanvullende tips om er meer conversie uit te halen. “Niet normaal”, appte ik naar andere ondernemers. Chris geeft echt enorm veel waarde. Dus heb je contentkoppijn of is de conversie op je site om te huilen? Chris is je paracetamolletje.”

Renske Holwerda

Renske Holwerda
Tekstschrijver & contentspecialist

Hij begrijpt je klant beter dan jij

“Chris ontfermde zich over de indeling van mijn nieuwe site en ik kan eerlijk zeggen dat mijn hele bedrijf een facelift heeft gehad. In deze tijd waar je continu verleid wordt door marketingtrucjes en webinars voelde het als een bevrijding om met Chris te werken. Hij begrijpt je klant beter dan jij dat doet.”

Mariella Serra

Mariella Serra
Serracoaching

Mijn haar zit beter

“Chris lijkt op mij. Nou, niet letterlijk (mijn haar zit beter). Maar wel in hoe we denken. Zo houden we van nuchter advies, en verder niet te veel geneuzel. En we geven een ander graag de ruimte dat advies in te vullen op zijn eigen manier. Ook bekijken we de wereld graag met een beetje humor. We hebben zelfs jarenlang dezelfde woordgrap gedeeld op onze websites. Wisten we niet, tot iemand ons erop wees.

Dus toen ik dacht: hoe verbeter ik de inrichting van mijn website?, belde ik Chris. Die snapte meteen wat ik nodig had. Want kijk, ik begrijp zelf ook heel aardig hoe je een website marketingtechnisch goed opzet, maar als je 6 jaar, 3 maanden en 17 dagen lang aan die van jezelf hebt lopen bouwen, wordt het toch tijd eens te Marie Kondo’en.

Zijn consult werd er één van halve zinnen.
Chris: ‘Als je deze 3 diensten nou naast elka-‘
Ik: ‘Oh ik zie wat je bedoelt, ja.’

Dat was voor mij heel prettig. Nu nog alle tips uitwerken.”

Miranda Apeldoorn

Miranda Apeldoorn
ZinVol ondernemerscoaching

Een verademing

“Steengoede copywriters zijn zó moeilijk te vinden in Nederland. Het leeuwendeel volgt blindelings de regels van Google of van het Groene Boekje – meer niet. Chris Rommers blinkt hierin uit. Bewapend met een pen en peuk schrijft deze Utrechtenaar webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, conversies en fans van ‘the art of writing’. Een verademing!”

Roy Ishak

Roy Ishak
Copywriter & marketeer

Scheelt je tijd en geld

“Enorm goede feedback over de teksten op mijn site. Nou ja, op de hele website, eigenlijk. Ik had hem best aardig in elkaar geknutseld, maar kreeg er behalve van bekenden geen respons op. Na een masterclass van Chris waar ik al wat wijzer werd, besloot ik om de conversiereview te doen. Erg prettige, waardevolle middag, waarin we ook hebben gelachen. Niet onbelangrijk, want het is behoorlijk intensief. Met alle info kan en ga ik meteen aan de slag, waarna er een strakke site staat met duidelijke producten, in taal gericht op mijn ideale klant. Tip: heb je nog geen website, schakel dan eerst Chris in, voor je hem laat bouwen… dat scheelt je tijd en geld.”

Vivian van der Graaf

Vivian van der Graaf
Rond HR

De rust die het mij geeft

“Het lukt mij best om het te vertellen en zelfs om het te verkopen, maar het opschrijven? Dat is een uitputtingsslag. Chris is mijn reddende engel geweest: streng, relativerend en vriendelijk heeft hij mij geholpen mijn trainingen aantrekkelijk in de website-etalage te zetten. Het resultaat zie ik terug in de boekingen en in de rust die het mij geeft. De eerste slag is gemaakt. Toptip: schrijf eerst op wat het is.”

Trudy Veninga

Trudy Veninga
De Politieke School

Tovert met weinig woorden

“Samen met Chris heb ik 2 intensieve halve dagen stil gestaan bij mijn niche en mijn website grondig doorgespit. Ik stond versteld hoe Chris tovert met weinig woorden en de spijker op de kop slaat. Ik zag metamorfoses op het scherm gebeuren waar ik erg blij van word. Dank je wel, Chris!”

Katrin Van de Water

Katrin Van de Water
Passion for Business

Bijna drie keer zoveel aanmeldingen

“Tijdens onze sessie ging ik inwendig gillen. Van gaafheid. En nu? Nu heb ik dankzij Chris bijna drie keer zoveel aanmeldingen.”

Céline Rohrer

Céline Rohrer
Personal Shopper & Stylist

Wat een luxe

“Chris heeft me geweldig geholpen met het aanscherpen van mijn website. Wat een luxe om in twee dagdeelsessies en een nagesprek door zijn ogen naar je eigen etalage te kijken. Hij rust niet tot alles door de mangel is gehaald: de grote vragen maar ook de ogenschijnlijk kleine dingen die samen toch een groot verschil maken. Zo heeft hij niet alleen mijn website op een veel hoger plan gebracht, maar mij ook.”

Annemarie Mars

Annemarie Mars
For a change

In 2 uur de essentie van wat ik doe in begrijpelijke taal

“Twee jaar worstelen. Ontelbare uren gefrustreerd aan teksten werken die – wist ik wel – dan nog steeds niet goed waren… Drie versies van de website verder, maar nog steeds geen nieuwe leads: ‘wanhopig’ is een groot woord – maar het klopte wel. In 2 uur tijd gaf Chris me niet alleen de essentie van wat ik doe terug in begrijpelijke taal, maar een paar briljante titels (en die zijn belangrijk) en het hele kader voor een website die werkt. Ik weet nu precies wat me te doen staat, heb zowaar zin om weer te gaan schrijven en voel aan alles dat het nu – eindelijk – WEL klopt. Yes!”

Selena van Apeldoorn

Selena van Apeldoorn
Invida coaching & training

Zou iedere ondernemer moeten doen

“Eigenlijk zou iedere ondernemer het eens moeten doen: Chris bellen om met een frisse blik te kijken naar je eigen website en dienstenpakket. Hij doorgrondt heel snel hoe je onderneming in elkaar steekt en waar de kansen liggen. Zelf staarde ik me er al een aantal maanden blind op. Dankzij de sessie met Chris vielen de kwartjes en had ik weer handvatten om verder te kunnen.”

Mischa Diender

Mischa Diender
Contaqt

Geeft je vleugels

“Met Chris samenwerken betekent: energie krijgen; enthousiast aan de slag gaan; die boom weer zien in plaats van het bos en hij geeft je een niet-alles-hoeft-meteen-af-gevoel. Rust en focus dus! Bovendien is hij super benaderbaar voor toch nog wat puntjes op de i. Chris geeft je vleugels!”

Anita de Jong

Anita de Jong
Politiek & Training

Tot diep in de nacht aan mijn site gewerkt

“Gisteren had ik een Skype-gesprek met Chris. Het was een fantastische reis. Chris is heel duidelijk en eerlijk. Dat voel je meteen. En dat schiep gelijk vertrouwen. Eigenlijk wist ik de dingen wel die hij mij vertelde. Maar ik had geen idee hoe ik het moest toepassen op mijn werk. In ons gesprek is het kwartje gevallen. Ik snap nu hoe ik mijn website opnieuw moet inrichten. Ik ben zo enthousiast dat ik gisteravond tot diep in de nacht aan mijn site heb gewerkt. Vanmorgen ben ik zo snel als ik kon weer achter de computer gekropen. Iets wat ik eerst een beetje lastig en moeilijk vond is nu een heerlijke uitdagende bezigheid geworden. Ik kijk nu alweer uit naar ons volgende gesprek.”

Frank Los

Frank Los
Visualisator & spraakmaker

Zijn geld dubbel en dwars waard

“Zeer goede sessie met Chris gehad! Ik heb de conversie-review geboekt en hij is zijn geld dubbel en dwars waard. Waar ik in eerste instantie het idee had dat het puur voor de website zelf zou zijn, heeft Chris veel dieper op mijn product ingezoomd en daar ook zeer veel nuttige tips gegeven. Ik zou Chris elke andere ondernemer aanraden!”

Martin Pruim

Martin Pruim
VvE-site.nl

Je krijgt zin om aan de slag te gaan

“Chris weet hoe je het internet moet gebruiken om daadwerkelijk met je doelgroep in contact te komen. Geen standaardwetten die je overal ziet, maar waardevolle adviezen en concrete oplossingen die echt bij jou en jouw product passen. Daarnaast zijn de consults heel leuk en inspirerend. Je krijgt echt zin om aan de slag te gaan.”

Wineke van Aken

Wineke van Aken
Mettamind yoga & mindfulness

Wordt je site retestrak van

“Het is best een uitdaging om van de materie waar jij helemaal ‘in’ zit iets online te zetten wat anderen óók snappen. Chris heeft onwijs veel ervaring met effectieve websites, hij wéét wat werkt. Bovendien prikt ‘ie feilloos door je ‘ja, maars’ heen en stuurt hij je keihard terug naar je schrijftafel als het teveel ‘jaddajadda’ wordt. En daar wordt je site retestrak van :-)”

Ria Geraets-Heijen

Ria Geraets-Heijen
More than Mayo

Eindelijk een pakkende doelgroepomschrijving

“Een uur skypen met Chris en niet alleen had ik eindelijk een pakkende doelgroepomschrijving in 2 woorden, ik had ook nog zo veel andere tips dat ik 2 dagen zoet was. Chris is toegankelijk en deskundig wat snel samen werken en samen denken mogelijk maakt.”

Margot van den Berg

Margot van den Berg
Vakpracht Coaching

Teksten en aanbod nog aantrekkelijker

“Zoveel goede adviezen en inzichten gekregen. En niet gewoon algemene adviezen, maar helemaal geënt op mij, mijn aanbod, mijn manier van werken en in mijn taal. Chris kan heel goed het hele plaatje zien en in korte tijd heel concreet aangeven wat er aangepast kan worden om teksten en aanbod nog aantrekkelijker en smeuïger te maken.”

Judith Bierhuizen

Judith Bierhuizen
Judith Bierhuizen Webdesign

Op zo’n manier dat ik het nu zelf kan

“Chris is briljant. Hij ziet zaken die je zelf niet ziet, die veel opleveren. Hij hielp mij met het optimaliseren van wilikeenkind.nl, op zo’n manier dat ik het nu zelf kan. Duidelijk en goed. Voor de volgende fase vraag ik ‘m weer.”

Evelien de Jong

Evelien de Jong
Wilikeenkind.nl

Niet de goedkoopste

“Hij is niet de goedkoopste, maar slechte webteksten kosten uiteindelijk meer geld. Bovendien heeft hij veel ervaring met webdesign en webtechniek, dat is echt een bonus.”

Michel van Uden

Michel van Uden
Maradin

Chris weet het beter

“Hoe richt je je website in, zodat het logisch is voor je klant? Hoe schrijf je slimme blogs? Hoe maak je een goeie follow up mail? Je denkt misschien dat je het zelf wel weet, maar Chris weet het beter en hij kan het goed uitleggen.”

Hedwig Schlotjes-Belle

Hedwig Schlotjes-Belle
E-learning Made Easy

Slimmer dan de rest

“Chris is slimmer dan de rest. Hij wist het maximale te halen uit aanwezige data. Daardoor konden we snel grote SEO-stappen zetten, tegen kosten die vooraf duidelijk afgekaderd waren.”

Robert Govers

Robert Govers
Happix

Gul

“Gul. Dat is Chris’ middle name. Ik kreeg veel meer advies dan ik vroeg en ik kon à la minute met zijn tips aan de slag. Hij heeft een scherp oog voor ‘fluff’: alles wat te veel, te verwarrend en te vaag is op je website. Ga je samenwerken met Chris Rommers? Dan zeg ik: well done, you lucky bastard!”

Ida Sluiskes

Ida Sluiskes
Tekstbestendig

Snapt SEO en conversie

“Chris snapt hoe SEO en conversie werken en hoe bezoekers een website gebruiken.”

Jacques Bakx

Jacques Bakx
LeadBuilders

Wat spreekt mijn doelgroep aan?

“Door Chris zijn adviezen ben ik heel anders naar mijn teksten op mijn website gaan kijken: wat wil ik vertellen en wat spreekt mijn doelgroep aan? Ook heeft mijn ontmoeting met Chris ervoor gezorgd dat er veel meer structuur in zit. Zijn kennis en enthousiasme hebben ertoe bijgedragen dat ik een website heb die laat zien waar MIRR voor staat.”

Mirjam Verschuur

Mirjam Verschuur
MIRR kinder- & jongerencoaching

Goud waard

“Jezelf aanprijzen, in de markt zetten met een website als je een bedrijf begint, is een vak apart. Ik had al goede verhalen gehoord over Chris. Dus van hem hoopte ik tips te krijgen over het maken van een website: welke tool, wat voor ontwerp en wat voor teksten. Een afspraak met hem was goud waard. Chris is namelijk heel goed in doorvragen en dat zorgde voor een heldere focus. Ook gaf hij me een fantastische tip voor een web-tool en bood aan feedback te geven op mijn teksten. Hij reageerde altijd binnen 24 uur met heel concrete verbeteringen en vragen. Daardoor bleef ik enthousiast en overtrof de website mijn verwachtingen.”

Magda Ritzen

Magda Ritzen
Intaka Learning

Altijd raak

“Chris wijst in mijn teksten trefzeker op punten die beter kunnen en laat in een stukje copy meteen zien wat hij bedoelt. En dat is eigenlijk altijd raak.”

Gerard Molenkamp

Gerard Molenkamp
Missing Link efficiency trainers

Pijnlijk

“Chris heeft me geholpen om de menustructuur van mijn site te verbeteren en we keken samen naar mijn homepage. Hij gaf me het advies: less is more. Schrappen dus. Dat was wel pijnlijk… minder tekst. Maar Chris is eerlijk en weet hoe je met je site klanten krijgt die bij je passen. Hebben we ook nog de titel van mijn e-boek aangepast, zodat het nóg duidelijker werd waarom je die nu juist moet downloaden. Dus ja… dank je Chris. En had ik al verteld dat hij een heel prettig iemand is om mee samen te werken?”

Hanneke Zumker

Hanneke Zumker
Eigen kracht coaching

Geen ruis

“Ik was tevreden over mijn homepage. Maar Chris niet. Vaardig stripte hij ‘m in een Zoom-sessie op maat voor de argeloze lezer. Bezoekersvriendelijk, geen ruis. Ik kon gelijk met zijn tips aan de slag.”

Jolanda Breur

Jolanda Breur
Schrijver en spreker over zingeving

Alles op de goede plek

“Chris helpt me enorm met mijn website. Ik kan best wel aardig schrijven, maar hij zorgt ervoor dat alles op de goede plek staat. Prettig is dat hij altijd voldoende tijd voor je neemt, duidelijk en helder communiceert en geen blad voor de mond neemt. Aanrader!”

Judith Porcelijn

Judith Porcelijn
Sterke School

Glashelder

“Glashelder en to the point. Ik ben blij met het advies en kan nu zelf verder werken aan een betere website.”

Tineke van Kooten

Tineke van Kooten
Het Leerbedrijf